Ronneby Kärön – Karlskrona Dragsö

posted in: 2014 | 0

Vädret är minst sagt växlande. Ena dagen har vi strålande sol och varmt som i en bastu för att nästa dag stå i sjöställ och vara kallt som i november. Oavsett vädret så har vi semester och njuter i fulla drag. Vi stannade på Kärön även på lördagen då det blåste helt fel för vår tänkta väg. Vi passade på att utforska stället och promenerade runt nästan hela ön. Det är en mysig natur med allt från stora ekar till blåbärsris.

 

DSC_0137

DSC_0139

Barnen roade sig med att tälja varsin pinne, bada och fiska.

DSC_0135

 

På söndagen kastade vi loss och gick för motor till Karlskrona Dragsö. Här har vi varit tidigare och tycker det är en väldigt mysig hamn med alla faciliteter man behöver. Söndagen var åter en av de grå och regniga dagarna så det var full mundering på under turen hit.

DSC_0142

DSC_0143

Väl i hamn satt vi mest i båten och kopplade av samt spelade lite kort. Under kvällen klarnade det upp och vi kunde sticka ut huvudena igen. Gaston var bra sugen på att få tag på en and att leka med. Han bad snällt flera gånger men fick snällt stanna i båten.

DSC_0148

 

Leave a Reply